Wooden Pergola & BBQ Corner Design

improvements on a vacation house

Trikala | Korinthos | Greece

The owner of this vacation house, which is located in a scenic Greek mountainous landscape, realized that it was in need of certain improvements, in order to make the patio of this vacation house more vivid and enjoyable.

 

He wanted a barbecue corner, accompanied by a built table. This barbecue corner had to be protected by the weather by a wooden pergola, which could be covered when needed, by a fabric shade. There was also a design for a much needed swimming pool. During the time the pictures above were taken, the swimming pool was still being built. The house didn't have a guest room as well, so one was created with wooden light- weight sliding walls.

view project on BÄ“hance

designed by Christos Efthymoudis All-Around Creativity 2014